KREŠO SERVIS
obrt za klima, rashladne i plinske uređaje, vl. Krešo Pavković čije sjedište se nalazi u Zagrebu, Gorenci 26b, postoji i djeluje od 1998. godine u Zagrebu.
U osnovnu djelatnost ulaze popravci i održavanje klima tehnike u komercijalnim i nekomercijalnim objektima, izvođenje instalacija za grijanje ili hlađenje i ventilacije u građevinama.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stalnom praćenju tehnoloških inovacija i tržišta, zajedničkom radu svih djelatnika, u kojem težimo vrhunskoj kvaliteti uspjeli smo steći ugled tj. ime Krešo servis - klimatizacijska tehnika postalo je jamstvo kvalitete.
Naš obrt zapošljava visoko kvalificirane djelatnike, te posjeduje stručni tim servisera, komercijalista i ostalih djelatnika u toj domeni.
Pored zapošljavanja kvalificiranog i stručnog kadra posjedujemo i odgovarajuća tehnička sredstva i opremu za obavljanje poslova iz domene instalacija, održavanja i servisiranja klima i rashladnih uređaja te postavljanje, održavanje i servisiranje uređaja za grijanje.
Posjedujemo suglasnost MINISTARSTVA ZAŠTITE OKOLIŠA, PROSTORNOG UREĐENJA I GRADITELJSTVA za izvođenje manje složenih radova na građevinama I, II, III i IV skupine zahtjevnosti, a to su:
- instalacijski i izolacijski radovi,
- postavljanje ventilacije i klimatizacijske tehnike,
- radovi na električnim uređajima.

Također posjedujemo Rješenje MINISTARSTVA ZAŠTITE OKOLIŠA I PRIRODE kojim se dozvoljava tvrtki obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i održavanja ili servisiranja rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme, dizalica topline koji sadrže kontrolirane tvari ili fluorirane stakleničke plinove ili o njima ovise.
Našu kvalitetu potvrđujemo i kroz suradnju sa najvećim proizvođačima klima uređaja u našoj djelatnosti MITSHUBISHI, TOSHIBA, HAIER, Q'ZEN i dr., Dokaz tome je i referentna lista većih izvedenih radova na objektima.
Sve navedeno daje nam za pravo smatrati da možemo biti Vaš odgovarajući poslovni partner i da u zajedničkoj suradnji možemo značajnije pridonijeti na poboljšanju učinkovitosti vaših uređaja, te polučiti odgovarajuće ekonomske efekte glede uštede na energentima koji se koriste. 

NAŠ TIM

KREŠOSERVIS vl. Krešo Pavković Gorenci 26 b, 10000 Zagreb
OIB: 64469003622

© Copyright 2021 Krešo servis
All Rights Reserved

KONTAKT

Tel: + 385 1 3736 648
Mob: + 095 444 2778
 info@kresoservis.hr

RADNO VRIJEME

Od ponedjeljka do petka
08:00 - 16:00
Subota prema potrebi i hitnosti

The page was started with Mobirise

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.