KREŠO SERVIS obrt za klima, rashladne i plinske uređaje, vl. Krešo Pavković čije sjedište se nalazi u Zagrebu, Gorenci 26, postoji i djeluje od 1998. godine u Zagrebu.

U osnovnu djelatnost ulazi popravak i održavanje klima uređaja, izvođenje instalacija za grijanje, hlađenje i ventilaciju u građevinama.

Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, dugogodišnjem iskustvu i stalnom praćenju tržišta, tijekom godina rada razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete.

Naš obrt zapošljava visoko kvalificirane djelatnike, te posjeduje stručni tim servisera, komercijalista i ostalih djelatnika u toj oblasti.

Pored zapošljavanja kvalificiranog i stručnog kadra posjedujemo i odgovarajuća tehnička sredstva i opremu za obavljanje poslova iz domene instalacija, održavanja i servisiranja klima i rashladnih uređaja te postavljanje, održavanje i servisiranje uređaja za grijanje.

Posjedujemo suglasnost MINISTARSTVA ZAŠTITE OKOLIŠA, PROSTORNOG UREĐENJA I GRADITELJSTVA za izvođenje manje složenih radova na građevinama I, II, III i IV skupine zahtjevnosti, a to su:

  • instalacijski i izolacijski radovi
  • ventilacije klima uređaji – grijanje i hlađenje
  • električnim uređajima

Također posjedujemo rješenje MINISTARSTVA ZAŠTITE OKOLIŠA I PRIRODE kojim se dozvoljava obrtu obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i održavanja ili servisiranja rashladnih i klimatizacijskih uređaja i opreme, dizalica topline koji sadrže kontrolirane tvari ili fluorirane stakleničke plinove ili o njima ovise.

Našu kvalitetu potvrđujemo i kroz suradnju sa najvećim proizvođačima klima uređaja u našoj djelatnosti budući smo ovlašteni servis za klima uređaje: LG, MITSHUBISHI, TOSHIBA i dr., kao i kroz referentnu listu većih izvedenih radova na objektima.

Sve navedeno daje nam za pravo smatrati da možemo biti Vaš odgovarajući poslovni partner i da u zajedničkoj suradnji možemo značajnije pridonjeti na poboljšanju učinkovitosti vaših uređaja te polučiti odgovarajuće ekonomske efekte glede uštede na energentima koji se koriste.

kreso-servis-team